RSS

Laman Web Sosial UNTHINK (Anti-Facebook) kini dibuka kepada umum

26 Oct

Laman web Sosial “Unthink” rangkaian sosial baru Anti-Facebook dah pun wujud. Now still dalam beta test. Maksud nya, nak join mesti kena invite dulu dari member yang dah ada account ni, then bila dh kena add baru leh sign up. Why dorang announce yang laman sosial diorang ni sebagai Laman Anti-Facebook? Sebab diorang tak puas hati dengan ciri-ciri baru yang ada kat Facebook sekarang. Lebih-lebih lagi pasal isu privacy.

Profile Preview

Kat facebook pun terdapat permohonan untuk mengeksport data peribadi ke Unthink seperti gambar, video dan data peribadi.

Kalau tengok kat site review memang ada part yang sangat best jugak. Apa yang best? Leh tengok video preview kat bawah :

So camne? Ada prasaan nak pindah ke? HaHaH ;D

. . .

 
2 Comments

Posted by on October 26, 2011 in Social

 

Tags: ,

2 responses to “Laman Web Sosial UNTHINK (Anti-Facebook) kini dibuka kepada umum

  1. Zira elliana

    March 6, 2012 at 9:08 PM

    Plezzzz,, help me guys an lady’s…(-_-)

     
    • pupoamoi

      March 7, 2012 at 10:39 AM

      helping u on what dear?

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: